sunnuntai 19. syyskuuta 2010

rainy weekend

LAUANTAI
housut vero moda, toppi h&m, farkkupaita kirppari, liivi blogikirppis

Eilinen meni sukulaisen muutossa autellessa. Kun työt oli tehtyä lähdin pitsalle serkun kanssa. Oli muuten tosi isot ja hyvät pitsat! Lähdimme sen jälkeen käymään cittarissa hakemassa irttareita.. Loppu ilta menikin sitten sohvalla makoillessa ja katsoen tv:tä.

SUNNUNTAI
 housut vila, toppi ja villapaita gina tricot, kengät din sko.

Tänään kävin serkkuni kanssa kävelemässä ja syömässä. Oli ihanaa kävellä paikoissa joissa olen viettänyt koko lapsuuden enkä ole pitkään aikaan käynyt siellä. Oli kiva palata ajassa taaksepäin ja muistella kaikkea mitä tehtiin pieninä serkkuni kanssa. :D Oli muuten ihanaa kävellä ulkona juuri silloin kun pahin kaatosade oli..... ei mulla kastunut jalat ollenkaan, heheh. NOT!  haha ja toimun sateenvarjo on rikki.. ehkä olis jo aika ostaa uusi sateenvarjo.. ;DD

Nyt pitää taas ryhdistäytyä ja siivota!

Hyvää sunnuntai iltaa kaikille! <3

-Laura

2 kommenttia:

  1. hiukset on ihanat! Millä värillä värjäsit?sano tarkka nimi ja sävy! :)

    VastaaPoista
  2. kiitos :) värjäsin sellasella kevyt värillä! vaikka on kevyt väri on pysynyt tosi hyvin päässä ja mun hiukset kestää sillä värjäämistä pajon paremmin kun kestovärillä! Ja mukana tulee ihana hoitoaine joka on myös riittosa moneen pesuun :) Väri on Casting Crème Gloss L'oréalilta, väri tumman ruskea. :))

    VastaaPoista