perjantai 10. syyskuuta 2010

I pop like a Big Popper!

Heiiii!

Eilen oli nelosen ilotulitukset rajasaaressa ja me päätimme lähteä katsomaan niitä. Oli kyllä hienoja esityksiä! Kuvia en oikein saanut otettua, mutta otin videoita esityksistä. Me päätimme mennä autolla hietsun rantaan katsomaan esityksiä, mutta olisihan se pitänyt arvata että tie hietsuun oli ihan tukossa, no onneksi pääsimme hietsun lähellä olevaan satamaan katsomaan ja itse asiassa satama oli ihan rajasaaren vieressä tai oli rajasaarta ( en ole varma). No sieltä näimme paljon paremmin. Ennen lähtöä kuvailin päivän asua. Kuvat ja asennot voisivat olla paljon parempia mutta nämä saavat nyt kelvata!

Bleiseri kirppis, farkut ja leopaita Gina Tricot, kengät nelly.com.

Olisin laittanut tänne teille videon niistä ilotulituksista, mutta ei tämä anna mun lataa tänne videota, joten en ala tappelemaan tämän kanssa enempää.. :(


Ostin muuten eilen OBH Nordican Big Popperin eli popcorn-koneen.. Ostos oli täysinhulluhetkellinenpäähänpistos-juttu.. :D Kiertelin vain kauppoja ja ostin koneen.. En tiedä mikä muhun meni.. Kone voi olla turha, mutta nyt saan tehdä ihan itse popcornia! (Näin mä puolustelen itselleni ostosta..)


Nyt viettämään pitkästä aikaa vapaa-iltaa, sopivasti sieltä alkaakin miehen puolikkaat subilta, heheh. Adios!

-Laura

2 kommenttia: