sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Leopard

 Eiiiiii tämä on ihan hirveää!!! Kirjoitin tätä postausta kauan ja tarkistin lopuksi kokonaisuutta, sitten painoin vahingossa jotain nappia ja koko teksti hävisi!! Jouduin aloittamaan ihan alusta...  aarrgghhh ärsyttää.....

No mutta siis asiaan...
Eilen minulla oli tosi kivaa kiertelemässä kauppoja serkun kanssa, Käytiin välillä sitten syömässä wokkia stockmannin ravintolassa. Joka oli muuten tosi hyvää, kun valitsin kerrankin wokin riisin ja härän kanssa. Nammm. Kaupoista löytyi tosi vähän kaikkea kivaa ostettavaa, mutta minun shoppailu into oireili niin paljon, että piti edes jotain ostaa ja löysin  minä pari kivaa juttua Gina Tricotista. Eilen innostuin hieman kuvailemaan meidän kämpän yksityiskohtia, joita sitten tämän postauksen lopuksi.

 Tykästyin tähän asuun tosi paljon. I like it!
 Takki h&m, neule Gina Tricot, shortsit itse tuunatut, laukku kirpparilta, karvakauluri Lindex, kengät nelly.com.


Tässä hieman parempi esittely laukusta, jonka hankin vähän aikaa sitten valtterin kirppikseltä. Tykästyin laukkuun heti ja halvalla lähti, vain 2e!! Laukku on oikeaa mokkanahkaa.


Tässä esittely eilisen ostoksista:

polvi sukat 4,90e.

Leopardi neule 24,90e.

Lopuksi yksityiskohtia meidän kämpistä.. :)
Tänään on ansaittu vapaa-päivä, eikä suunnitelmissa ole yhtään mitään tekemistä, paitsi kotona koomailu. Nyt heittäydyn sohvan pohjalle katsomaan tv:tä.. See ay!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti