sunnuntai 8. elokuuta 2010

pitkästä aikaa..

Joo en ole pitkään aikaan käyny täällä päivittelee mitään.. Oon ollu tosi kiireinen ja kun aikaa on ollu nii aika laiskasti oon ollu koneella. Mut yritän nyt tsemppaa ja parantaa tapojani ;) Mulla oli tarkotus alkaa kattoo leffaa mut mä teenkin nyt postauksen mun poikaystävästä niinkuin toivoitte :)


Elii tässä on mun poikaystävä Feryat. Niinkuin kuvistakin huomaa hän ei ole suomalainen vaan turkista. :)
Meille tuli nyt 24.7 3 vuotta täyteen ja ollaan nyt asuttu yhdessa yli vuosi! Me tavattiin meijän kavereitten kautta ja me alettiin seurustelemaan aika nopeesti meijän tapaamisen jälkeen. Nyt asutaan kivikossa, itä-helsingissä yhdessä ja suunnitteilla olis muutto isompaan ja parempaan asuntoon. :)
Fery on hirvee autofani, kunnon amis ;) Hänellä on oma autokin Honda civic, mitä hän laittaa. Siitä on tulossa tosi hieno ja on siihen rahaakin uponnut aika lailla. Tänä kesänä sen pitäs valmistua! En kyl itse uskalla sitä ajaa kun siinä niin paljon tehoja ;D. Mut kyytiläisenä olen vielä mielumminkin! Niinkuin huomaatte ylimmässä kuvassa takana näkyy auton hiilikuitu-konepelti eli asun oikeen amiksen kanssa! :D Nämä kaksi kuvaa ovat turkin matkalta. :) Ja siitä kotipostauksesta, en sitä vielä tee, koska tietyistä syistä meijän huusholli on täynnä auton osia ja ym. enkä halua niitä kuvata.. :D Joten kun ollaan saatu raivattua asuntoa nii sitte tulee kotipostauskin! :)

Tässä lopuksi parit asukuvat:
Nyt yritän tsempata mun bloggausta ja jatkossa päivitellä useemmin! :)

-Laura

2 kommenttia:

  1. Hei jee ihana postaus!Sulla on muuten ihan hirmusen pitkät ja hoikat jalat,mäkin haluun!Kuinka pitkä muuten oot?Ja noi vaaleet farkut on kivat,sopii sulle!Nii ja mun exä on kans turkkilainen :D

    VastaaPoista
  2. kiitos!:) oon varmaan jotain 170 etten nyt hirveen pitkä :P Jeep itekki tykkään niistä, pitkästä aikaa löysi farkut joista oikeesti tykkään ja istuu hyvin! tyytyväinen oon ku vielä halvalla sai ;)

    VastaaPoista