tiistai 17. elokuuta 2010

päivän asu

Heiii kaikki!

Ahdistaa kun on niin paljon töissä, ettei ehdi oikein muuta tekemään! Töistä kun pääsen tulen kotiin ja teen ruokaa  + siivoon ja rentoudun, ja siinä se ilta sitten meneekin. Mulla on hirveästi ideoita tämän blogin suhteen ja mua harmittaa hirveesti ettei mulla ole ollut kunnolla aikaa toteuttaa niitä. Päässä on vaikka mitä kivoja postausideoita, enkä malta odottaa pääseväni toteuttamaan niitä. ;) Mutta onneks mulla on viikonloppu vapaa, joten jos silloin saisin jotain ideoitani tänne. :) Mutta onneksi aikaa mulla oli sentään eilisen asusta otella pari kuvaa tänne laitettavaksi.

Kuvien uusi jakku Gina Tricotilta on aivan ihana, rakastuin siihen heti! Tykkään sen tyylistä olla hieman suuri eikä tyköistuva. Mitäs ite pidätte? :)

Nyt katsomaan tv:tä ja nukkumaan. Aikainen herätys huomenna! Muutenkin huomisesta tulee hulinapäivä, koska hirveesti töitä päivällä ja sieltä mennään minun tädin 50- vuotis juhliin. Päästään siellä uimaan ja saunomaan, no kaipa se sitte rentouttaa mukavasti! :)

See ya!

-Laura

4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen jakku! Sopii todella hyvin sulle. :)

  VastaaPoista
 2. kiitos! :) mäki oon ihan rakastunu siihen väriin, niin kesänen ja raikas :))

  VastaaPoista
 3. etkö opiskele missään?

  VastaaPoista
 4. Mä valmistuin viime keväänä ylioppilaaks ja tällä hetkellä en opiskele. Mulla oli tarkoitus pitää välivuosi, mutta en jaksakkaan vaan haen sairaanhoitajaksi nyt syksyn haussa :D

  VastaaPoista