maanantai 17. toukokuuta 2010

Last weekend

Heiiii!

Viikonloppuna oli niiiin hyvä sää etten raaskinut kuluttaa mun päiviä sisällä koneella, joten ei sen takia ole viikonloppuna tullut postattua mitään tänne. Suurinpiirtein koko viikonlopun vietin vanhempien luona, koska sieltä löytyy täydellinen terassi auringon ottoon. Täällä meillä ei ole kuin pieni partsi, joka ei sovellu hirveän hyvin arskan ottoon. Lauantaina näin kaverini Nicolen ja kiertelimme vähän kaupoissa. Mukaan lähti h&m maxi-mekko, josta olen puhunut ja ihana koru, jota itse asiassa olen monet kerrat katsellut h&m:llä. Ei jaksettu kuluttaa hyvää ja lämmintä päivää kaupoissa, joten päätettiin lähteä Nicolen terassiparvekkeelle ottamaan aurinkoa ja juomaan parit siiderit. Tarkoituksena oli myös mennä aloittamaan terassikausi lähellä olevalle terassille, mutta se oli ihan tupaten täynnä, joten tyydyttiin sitte parvekkeeseen. Ihan hyvä vaan, koska siinä parvekkeella oli tosi hyvä ottaa aurinkoa ja nauttia lämmöstä! Sunnuntaina lähdin sitten äidin kanssa ostamaan kesäkukkia ja ostettiin myös mulle kukkanen tonne partsille piristämään ilmettä. Mut tässä olis ne viikonlopun asut ja parit ostokset mitä sattu käteen kaupasta. :)

Lauantain asu:

Shorsit itse tuunatut (vero modan housuista), farkkuliivi itse tuunattu benettonin farkkutakista, kukkatoppi Gina Tricot, vyö kirpparilta, kengät Din Sko.

Sunnuntaina asu:

Shortsit itse tuunatut, paita Lindex, kengät Spirit store.

Tässä viikonlopun ostokset:

H&M maxi.mekko 9,95e

Koru H&M 7,95e

Lörttöpaita/mekko Lindex 10e.


Lopuksi tämän päivän asu. Perus mekko Gina Tricotista. Hirvee ryppyilme :D
Nyt lähen varmaan pyöräilemään kun on niin ihana ilmakin! Tänään pitäs saada tehtyä shortsitkin vanhoista housuista, saa nähdä millaset tulee

Nauttikaa lämmöstä ja auringosta, see u! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti