keskiviikko 12. toukokuuta 2010

farkkutakin tuunausta!

Kävin tänään metsästämässä uffin tasaraha-päiviltä hyvää, tuunattavaksi tarkoitettua farkkutakkia ja löytyihän se sieltä! Benettonin farkkutakki, ja onnekseni takki oli vielä lyhyt malli ja juuri minun kokoani! Tarkoituksenani oli tehdä takista farkkuliivi eli leikkaisin vain hihat pois. Kuitenkin ihan sauman viertä pitkin, koska en halua mitään kangas hapsuja siihen leikattuun reunaan. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. :) Nyt pohdin vielä jatkanko tuunausta. Tarkoituksena olisi tehdä liiviin kulutuksia ja ehkä lisäisin muutamia niittejä.. mutta sitä mietin vielä.

Tässä nyt pari kuvaa. Ennen ja jälkeen-kuvat :D


ENNEN
JÄLKEEN kuva hieman vinkkelissä!:(

Joo kuvat ei ole mitään laadukkaita ja toi yksi kuva ei millään halunnu kääntyy oikein päin, vaikka koneella on ihan niinkuin pitääkin. En tiedä mikä sitä vaivaa, mutta kyllä te saatte kuvistä selvää. Ainakin jonkin verran. :D

Mitäs tykkäätte tuunauksesta?:)

Huomenna kaikki saa nauttia ihanasta auringosta ja vapaa-päivästä kun minä herään LIIAN aikasin ja meen töihin. No täytyy vaa tsempata itteeni sillä, että kohta on jo viikonloppu ja koko ajan mennään päivän lähemmäs lakkiaisia ja turkin matkaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti