keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Eilisen päivän asu

Eilen tarkoituksena oli lähteä itikseen jätskille inarin kanssa. Minulla ei ollut minkäänlaista tarkoitusta ostella mitään, mutta tietysti siinä kävi toisin. Hirveesti löysin kaikkea kivaa ja kyllä mulla sitten mukaan lähtikin monenlaisia juttuja! Inarikin löysi ihan tajuttoman hienot kultaset korkkarit h&m:ltä ;) kierreltiin kauppoja ja päästiin sellaseen testiin, jossa pyydettiin arvioimaan yhtä tuotetta joka on tulossa kauppoihin.. mutta kun ei vielä ole tullut mihinkään niin siitä pitää olla hiljaa, mutta kyllä se lupaavalta vaikutti! Päätettiin sitten jättää jätski väliin ja mentiin stockmannin buffettiin kahville ja istumaan.

Mun täytyy sanoo et ollaan aikamoisia autonaisia kun mentiin huoltikselle kattoo auton ilmat, tai no inari on autonainen :D mä vaan olin siinä ns. assistenttina ;D haha mutta hauskaa oli!

Tässä nyt tää eilisen asu:

Takki mango, sukkikset h&m, farkkusortsit tuunattu vanhoista farkuista, kiiltava musta paita lindex, farkkupaita GT.Jä tässä vielä eilise ostoksia:

Korkeavyötäröiset pellavashortsit fida lähetystorilta 3e.


Neule fidasta 3e.


Kukkapaitis Gina tricotista.

Kukkatoppi Gina Tricotista.


Olkaimeton toppi h&m 3e!!


Pitsitoppi h&m. Siis tän tpin mun on pitäny ostaa jo tosi pitkän aikaa mutten oo ikinä saanu ostettua, mutta nyt se sitten lähti matkaan!

Lopuksi tässä viel kuva parista ostetusta vaatteesta mun päällä.


Mitäs piditte mun asusta ja ostoksista? :)

2 kommenttia: