lauantai 30. lokakuuta 2010

working working, working..

Heipä hei kaikki!

Kuten varmaan olette huomanneet hiljaista on ollut blogin suhteen. Syynä on yksinkertaisesti ollut tajuton kiire. Mua itseänikin on harmittanut hirveästi etten ole ehtinyt tulla päivittelemään kuulumisiani. Onneksi nyt tuli pieni rako töissä, joka mahdollisti tulla tänne moikkaamaan!

Maanantaina olin poikaystäväni kanssa virossa. tarkoituksena oli kiertää vanhaakaupunkia. kuitenkin meillä meni ravintolassa melkein pari tuntia hitaan palvelun takia, joten hirveästi ei jäänyt aikaa kiertelyyn. Toiseksi edes se tori kirkon luona oli ihan tyhjä, kaipa sitä ei pidetä maanantaisin.. Harmi. No lohdutukseksi innostuimme sotamaan hieman alkoholotuotteita. ;D hahah olimme varmaan hyvä näky, ku lappasimme vaan lisää ja lisää pulloja mukaamme. :D Nyt ainaki niitä vahvempia juomia riittää vähäksi aikaa. ;) Ja ei me turhaan ostettu niitä virosta, koska vertasimme maissa olevia hintoja laivan hintoihin ja suomessa oleviin hintoihin, saimme juomat halvimmalla virosta maista. Poikkeuksena sitte laivalla olevat tarjoukset.. Mutta vaikka ei me keretty kierrellä virosssa niin oli onnistunut reissu ja oli kiva olla rakkaan kanssa kahdestaan reissussa pitkästä aikaa! :)

Tänään aamulla oli tylsä hetki töissä, joten eksyin Nelly.comin sivuille ja kokosin pienen tilauksen.. En vaan pysty vastustamaan nellyn syksyn aleja!

Tässä linkki alla ;)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/?gclid=CJT1w-it-qQCFUSGDgodoUa-hg


Eilen ostin jo vähän aikaa himoitsemani Huppuhuivin Lindexiltä. Ensin epäilin että näytänkö ihan hölmöltä se päässä.. Tänään aamulla vedin sen päähän työmatkalle niin ihastuin siihe! Se on lämmin ja mukavan pehmeä, ihana suoja lumisateella. :)
Lindex Shop Online

Nyt jatkamaan töitä! :)

Yritän päästä tänään myöhemmin tai huomenna tänne laittamaan kuvia viron-reissusta!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti