keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Heartbeat

Tänään päivä on sujunut leppoisasti kotosalla. Olen lukenut pääsykokeisiin ja siivoillut. Nyt kun on ylimääräistä aikaa niin päätin tulla esittelemään uusimmat ostokset, jotka tein vähän aikaa sitten.


 Kummatkin Gina Tricotista. 
Housut ovat hyvät arki että kotikäytössä. Ne eivät ole liian lökärimäiset, joten niitä kehtaa käyttää yhdisttetynä arkiasuun!


Olen innostunut alottamaan juoksun ja lihastreenin.. Haluaisin alottaa käymään myös salilla ja jumpassa, mutta ei aika riitä nyt semmoselle, joten tällähetkellä treenaan vain kotona. Kyllä se niinkin onnistuu! On ihana mennä alkuillasta juoksemaan, ilma on niin raikas ja juostessa voi rauhassa kelailla asioita.. Varsinkin hyvä treenimusa antaa motivaatioita juoksuun entisestään. ;) Juoksemisen lisäksi treenaan vatsa-, jalka- ja käsilihaksia kotona. Katsotaan nyt kuinka kauan motivaatiota riittää.. tarkoitus olisi, että lenkkeilystä ja lihastreenistä tulisi tapa. Täytyy pysyä tiukkana, jotta jaksaisin aina lähteä lenkille! Se lenkille lähtö on kaikista pahin osuus.. Mutta kyllä se palkitsee itsensä, kun pääsee ulos ja huomaa, että kunto alkaa kohentua. :)
Nyt suunnittelemaan mitä syötävää keksisin illaksi.. Tekisi mieli lihapullia ja kastiketta.. Sara La fountainin kokkikirjassa on hyvä Lovepasta ohje, pasta on kuin kaunottaresta ja kulkurista.. voisin vääntää semmosta. ;) 


Nyt lenkille :) ---> 


Tässä muutama hyvä lenkkibiisi:


2 kommenttia:

  1. Eilen löysin sun blogin ja tosi kivalle vaikuttaa :) Minullakin on tapana kotona enemmänkin reenata, kuin "julkisilla paikoilla". Mikäs siinä kun kotoa löytyy kahvakuulaa, käsipainoja yms.. Ja pitääpä heti kuunnella noi lenkkibiisit, jospa saisin niistä itselle uusia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Joo kotona se treenaaminen on rauhallisempaa, ei oo muita tijottamassa ku treenaa ;D

    VastaaPoista