maanantai 21. maaliskuuta 2011

red, red, red

Tänään oli fysiologian ja anatomia tenti, jota oon stressannu tässä jo monta viikkoo nii että oon tiuskinu ja mököttäny ympäriinsä.. stressitaso ollu hieman korkeella! Onneks nyt saa vähän rentoutuu taas :)

Mulla on ollut jo yli kuukauden ajan ihme missio saada punaset housut ittelleni.. Varmaan tää kevään tulo on saanu mulle päälle jonkun väri intoilun :D Pari viikkoa sit mä löysin TÄYDELLISET punaset perushousut zarasta, monen epäonnistuneen metsästyksen jälkeen! Näitäkin housuja mä jouduin metsästämään kaikista helsingin zaroista kun ei ollu kokoja mutta nyt  I´m so happy!!

 Ilmeet on sitte hirveitä, mutten jaksanu peittää...Tänää hain nelly.com paketin postista, sieltä kuoriutui pari paitaa ja kahet kengät joista pidin alla olevat:
 Punaset toosi mukavat samettikorkkarit, love!


Ja tommonen persikan värinen pitsimekko, ihana kesällä leveen kesähatun kanssa!

2 kommenttia:

  1. Oon kattonu noita samoja huosuja zarassa ja käyny koklaileekki! NE on ihanat ja taitaa lähteä torstaina (palkka päivä..) myös mun mukaan kotiin CC::

    VastaaPoista
  2. joo ne on niin kivat ja istuu myös hyvin! Ja mukavat myös, vaikka onki tommoset istuvan malliset :) voisin ostaa ne kaikki värit! ne housut on niin kivat :) kantsii ostaa ;)

    VastaaPoista