sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Sunnuntai

Huomenta! Keräsin eilen illalla uusimpia ostoksiani ja laitan ne nytten tänne esittelyyn :)

Gina Tricotin silkkipaita, kirpparilta. Oli kyllä hyvä löytö koska olen jo tovin etsinyt kivaa silkkipaitaa!

Wet Look-legginssit, jotka ovat olleet jo pitkään ostoslistalla. Vihdoin sain laitettua ne tilaukseen Nellyltä :) Hintaa näillä oli n. 20e.

 Sit on tällaset pappahousu/chinot, jotka löysi h&m alesta 7e!! O kokoa 38 vaikka olen itse kokoa 34, mutta pienellä fiksauksella sain niistä juuri sopivat ;) I love these! Pdptan et tulee lämpimämmät kelit että pääsen käyttämään näitä, koska minulla ei ole sellasia kenkiä jotka sopisivat näitten housujen ja tämän sään kanssa yhteen!

Kävin viime keskiviikkona enkun ylppäreiden jälkeen lindexillä kiertelemässä, itse asiassa etsimässä koruja ( lindexillä o nykyään tosi hienoja koruja!) ja samalla bongasin tämän laukun. Olen aijemminkin katsonut tätä mutten ole kiinnittänyt siihen nii suuresti huomiota, mutta silloin se iski silmään ja minun oli pakko saada se. Tykkään varsinkin laukun vetoketjutyylistä! :)Tässä ovat nämä DinSkon ihanat kiilakorko kengät. En malta odottaa, että tulee sopivat ilmat pitää näitä! Hintaa näillä oli 19e alesta!!


H&M jakku kirpparilta, tällä taisi olla hintaa 8e. Jakku on tosi hyvässä kunnossa, melkein käyttämätön ja juuri sen tyylinen jota olen etsinyt. Tämä jakku menee tosi hyvin niiden pappahousujen kanssa :)


Rakastuin näihin bootseihin jo silloin kun näin nämä ekan kerran nellyllä. En silloin raaskinut tilata niitä, mutta en saanut näitä bootseja mielestäni joten minun oli pakko laittaa tilaukseen. Sopivasti hankin samalla ne wet look-legginssitkin ja pari paitaa poikaystävälle, ettei vaan koko aika valita uusista ostoksistani :DD
Bootsit ovat täydelliset jalassa ja olen umpi rakastunut niihin! :)

Lopuksi vielä korut, jotka hankin samalla kun ostin lindexiltä sen laukun. Tällainen yhtenäinen koru, mikä näyttää että siinä olisi monta korua yhdessä, ihastuin heti! :) Hintaa oli about 5e.

Niittikoru ja metallinen koru, jossa killuttimia :D hintaa kummallakin oli n. 5e kappale! :)

Mitä piditte? :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti